Практично будь-яке харчове підприємство не обходиться без системи охолодження.
Найчастіше перевага віддається екологічно безпечним теплоносіям на основі пропіленгліколю. Щоб ознайомитися з описом даного класу теплоносіїв, перейдіть за посиланням «Теплоносії ТЕПРО-П на основі пропіленгліколю».
Якщо в технологічному процесі є потреба в низьких (нижче −300С) температурах, рішенням задачі може стати холодоносій FREEZIUM (Фрізіум) на основі форміату калію. Щоб ознайомитися з його описом, перейдіть за посиланням FREEZIUM (Фрізіум).
Іноді все ж є необхідність використовувати теплоносії на основі помірно токсичного і отруйного етиленгліколю. Щоб ознайомитися з описом даного класу теплоносіїв, перейдіть за посиланням «Теплоносії ТЕПРО-Е на основі етиленгліколю».
Приклади харчових виробництв, що використовують теплоносії
Замороження продуктів
Виробництво пива
Птахофабрика