Теплоносії для харчової промисловості

Практично будь-яке харчове підприємство не обходиться без системи охолодження.

Найчастіше перевага віддається екологічно безпечним теплоносіям на основі пропіленгліколю. Щоб ознайомитися з описом даного класу теплоносіїв, перейдіть за посиланням «Теплоносії ТЕПРО-П на основі пропіленгліколю».

Якщо в технологічному процесі є потреба в низьких (нижче −300С) температурах, рішенням задачі може стати холодоносій FREEZIUM (Фрізіум) на основі форміату калію. Щоб ознайомитися з його описом, перейдіть за посиланням FREEZIUM (Фрізіум).

Іноді все ж є необхідність використовувати теплоносії на основі помірно токсичного і отруйного етиленгліколю. Щоб ознайомитися з описом даного класу теплоносіїв, перейдіть за посиланням «Теплоносії ТЕПРО-Е на основі етиленгліколю».


Приклади харчових виробництв, що використовують теплоносії

Замороження продуктів

Виробництво пива

Птахофабрика